Курси НБУ $ 39.57 € 42.16

І ДІВЧАТА ВИКРАДАЮТЬ АВТОМАШИНИ

Співробітники відділення державтоінспекції розкрили злочин, який вчинили учениці Любешівського ПТУ-25 Надія К. і Великокурінської загальноосвітньої школи Тетяна П. ...

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

І ДІВЧАТА ВИКРАДАЮТЬ АВТОМАШИНИ
Співробітники відділення державтоінспекції розкрили злочин, який вчинили учениці Любешівського ПТУ-25 Надія К. і Великокурінської загальноосвітньої школи Тетяна П. Як з’ясувалось, саме вони пізно ввечері з подвір’я пенсіонера з села Великий Курінь Олексія Ш. викрали автомобіль ВАЗ-21013.

«ВПОЛЮВАЛИ» БРАКОНЬЄРІВ
Працівники Любешівського держлісгоспу повідомили у правоохоронні органи, що під час рейду єгерська служба по охороні мисливських угідь на березі озера Плотичне затримала браконьєрів. Житель села Ветли Анатолій Д. мав при собі обріз рушниці ТОЗ-63,а його односельчанин Валентин Д. — мисливську рушницю цієї ж моделі 16-ого калібру. Обидва не мали ніяких документів на зброю.

ПО ВАЛЮТУ – ЧЕРЕЗ ВІКНО
У Турійський райвідділ міліції звернулась мешканка райцентру Галина Х. Вона розповіла, що вночі через вікно хтось проник у її квартиру, звідки викрав 1300 гривень, 1500 американських доларів, 105 євро і вироби із золота на суму 2000 гривень.

ХАРАКІРІ ПО-СЕЛЯНСЬКИ
У Маневицьку центральну районну лікарню з колото-різаною раною живота доставлено 60-річного жителя села Копилля Нечипора Д. Встановлено, що тілесне ушкодження чоловік спричинив сам собі за місцем проживання, перебуваючи напідпитку. З подібною травмою у Володимир-Волинську ЦМЛ госпіталізований мешканець села Білин В’ячеслав Д. Як з’ясувалось, 42-річний чоловік теж заподіяв ушкодження собі, але через власну необережність.

ЦИГАНИ ШУКАЮТЬ ДОВІРЛИВИХ
У Ковелі на вулиці Брестській невідома жінка циганської національності шахрайським шляхом виманила 270 доларів США у 13-річної Олени — учениці однієї з шкіл міста залізничників. Про це у Ковельський міськрайвідділ внутрішніх справ повідомив батько дівчинки, коли виявив пропажу.

ЗНОВУ АВТОПРИГОДИ
У минулий понеділок ввечері в селі Гірка Полонка Луцького району таксист обласного центру Валентин Б. автомобілем «Мерседес-Бенц» зіткнувся з КрАЗом. Внаслідок автопригоди двоє пасажирів іномарки з травмами потрапили до лікарні. Цього ж вечора ще одна автоаварія трапилась у згаданому районі. Поблизу села Ратнів водій з Луцька Федір Б. наїхав КамАЗом на пішохода, смертельно травмувавши його.
Telegram Channel