Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЖІНОЧА СОЛІДАРНІСТЬ: ЛУЦЬКІ СОЮЗЯНКИ В ГОСТЯХ У КОЛКІВСЬКОЇ ДИСИДЕНТКИ НАТАЛКИ КАРАЗІЇ

Після кількох розповідей у “Волині” про нелегку життєву долю Наталки Каразії з селища Колки Маневицького району, яка активно співробітничала з відомими київськими дисидентами-шестидесятниками, Волинський відділ Союзу українок вирішив взяти над нею благодійне шефство...

Після кількох розповідей у “Волині” про нелегку життєву долю Наталки Каразії з селища Колки Маневицького району, яка активно співробітничала з відомими київськими дисидентами-шестидесятниками, Волинський відділ Союзу українок вирішив взяти над нею благодійне шефство. Напередодні Великодня Наталію Хомівну провідали сім студенток луцьких вузів, щиро поспілкувалися, привезли скромну матеріальну допомогу.
А на третій день Великодня до убогої хатини одержимої колківчанки завітали голова відділу Союзу українок Любов Ганейчук з подругами і священиком місцевої церкви Київського патріархату отцем Андрієм, привезли пасхальні подарунки. Зворушена такими чуйними візитами Наталія Каразія написала заяву про вступ у Союз українок.
До речі, луцькі союзянки провідали у Великодні дні чимало одиноких жінок, у яких немає ні дітей, ні родини. А ще прибрали перед проводами могилу письменника Модеста Левицького, над якою постійно опікуються.
Telegram Channel