Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

НЕСПОДІВАНА СМЕРТЬ

У Володимир-Волинський міськвідділ внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в селі Льотниче у власному помешканні виявлено труп Ярослава Ц. з термічними опіками...

У Володимир-Волинський міськвідділ внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в селі Льотниче у власному помешканні виявлено труп Ярослава Ц. з термічними опіками. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Після опитування сусідів вдалось з’ясувати деякі деталі трагічного випадку. Колишній шахтар, вже пенсіонер, був небайдужий до спиртного. Проживав чоловік окремо від сім’ї, у літній кухні, де майже постійно горіла газова плита. Як повідомив помічник володимир-волинського міжрайонного прокурора Володимир Вовк, за попередніми висновками, потерпілий, очевидно, нахилився до конфорки, яка горіла, і впав на неї. А оскільки в чоловіка були проблеми з ногами (він погано рухався), то врятуватись не зміг.
Остаточний висновок про причину смерті людини можна буде зробити, маючи результати експертизи. Але, за словами Володимира Вовка, ясно, що це не кримінал, а нещасний випадок.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel