Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

КУПЧА РОЗКРИЛА МАХІНАЦІЮ

У Службі по боротьбі з контрабандою Ягодинської митниці вихідних не буває. Не стали винятком передвеликодні дні та сам Великдень. Отож, підзаробити на махінації не вдалось...

У Службі по боротьбі з контрабандою Ягодинської митниці вихідних не буває. Не стали винятком передвеликодні дні та сам Великдень. Отож, підзаробити на махінації не вдалось.
— Мешканець міста Ковеля намагався перетнути кордон, приховавши від митного контролю 400 пачок цигарок — в бампері та сидінні автомобіля “Ауді”, — розповідає старший інспектор по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Ягодинської митниці Світлана Федонюк.— Товар і транспортний засіб вилучено. А це на суму 9700 гривень.
Ще один ковельчанин пробував оформити ввезення двох іномарок в режимі транзиту (в Республіку Білорусь) за підробними документами. Чоловік заявив вартість автомобілів “Фольксваген” по 400 євро кожен. Однак під час огляду інспектор виявив у бардачку справжню купчу. Ціна транспортних засобів виявилась в декілька разів вищою. За даним фактом складено протоколи про порушення митних правил. До рішення суду іномарки, вартістю понад 13 тисяч гривень кожна, перебуватимуть на штрафмайданчику митниці.
Telegram Channel