Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ ПРОТИ МЕДВЕДЧУКА НЕ ПОРУШИЛИ

Апеляційний суд Києва скасував постанову Голосіївського районного суду про порушення кримінальної справи щодо голови Адміністрації Президента Віктора Медведчука...

Апеляційний суд Києва скасував постанову Голосіївського районного суду про порушення кримінальної справи щодо голови Адміністрації Президента Віктора Медведчука і направив справу на розгляд до Печерського районного суду – суду першої інстанції за територіальністю. Відповідну постанову винесла в середу колегія суддів карної палати Апеляційного суду м. Києва. Таким чином, Апеляційний суд частково задовольнив апеляцію столичної прокуратури на рішення Голосіївського районного суду.
На судовому засіданні заявник Дмитро Чобіт (автор книги про Медведчука “Нарцис”) разом зі своїм адвокатом Семеном Островським наполягали на тому, щоб судді залишили в силі рішення Голосіївського районного суду. У скарзі Чобота головне питання – офшорний бізнес Медведчука. За його словами, мова йде про відмивання сотень мільйонів або навіть мільярдів доларів США.
Telegram Channel