Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ДОВГОБУДИ МАЮТЬ ІНВЕСТОРІВ

У різних районах Нововолинська як сумні свідки доперебудовних і перебудовних часів стояли “коробки” розпочатих будівель, які так і не стали соціально-культурними закладами та житлом. І ось торік “крига скресла”...

У різних районах Нововолинська як сумні свідки доперебудовних і перебудовних часів стояли “коробки” розпочатих будівель, які так і не стали соціально-культурними закладами та житлом. І ось торік “крига скресла”. Першою ластівкою став будинок на 20 квартир по вулиці Кобзаря поблизу центра міста, який завершував і здавав у експлуатацію приватний нововолинський підприємець Віктор Литвинюк. Уже у цьому році на сесії міськради депутати дали добро на добудову ще трьох будинків, які взяли під опіку ТзОВ “Компанія інвестжитлобуд” з Рівного, ТзОВ “Житлобуд-2” з Луцька і місцеве МП “Модуль”, які зобов’язались здати квартири з сучасним обладнанням та автономним опаленням. А луцьке підприємство “Завод залізобетонних конструкцій” взялось господарювати на ще одному довгобуді — готелі “Турист”. Виготовлено проект на його реконструкцію під житло.
Міська влада шукає інвесторів ще для двох житлових будинків — 74-квартирного, який свого часу почало зводити ВАТ “Нотекс” (бавовнопрядильна фабрика), та 210-квартирного, який знаходиться у комунальній власності міста.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel