Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ВОЛОДИМИРА КЛИЧКА ОТРУЇЛИ?

Видання "Boxingscene" повідомляє, що причину поразки Володимира Кличка треба шукати в тому, що творилося в його роздягальні перед поєдинком...

Відоме у боксерських колах видання "Boxingscene" повідомляє, що причину поразки Володимира Кличка від Леймона Брюстера у бою за звання інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO треба шукати в тому, що творилося в роздягальні Кличка перед поєдинком. "Boxingscene" пише, що на відеокадрах, відзнятих у роздягальні перед боєм, видно невідомих, "які крутилися біля пляшок з водою. Цю воду пив потім Кличко". Видання припускає, що Володимиру підсипали транквілізатори, тому його дуже швидко покинули сили. Також у "Boxingscene" викликає настороженість той факт, що за годину до бою ставки на його результат у букмекерських конторах різко змінилися.
Тим часом 15 квітня у Гамбурзі пройшло судове засідання, на якому було винесене рішення про те, коли закінчується контракт між Віталієм та Володимиром Кличками і німецьким клубом "Universum Box-Promotion". Як повідомляє прес-служба клубу, суд став на бік Клауса-Пітера Коля і прийняв рішення, що контракт для Володимира продовжується до 22 серпня 2004 року, а для Віталія — до 20 травня 2005 року.
Telegram Channel