Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ПІДПОЛКОВНИК ВТІК З МІСЦЯ АВАРІЇ

У минулу п’ятницю у центрі громадських зв’язків УМВС України ми отримали інформацію про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась в селі Скобелка Горохівського району...

У минулу п’ятницю у центрі громадських зв’язків УМВС України ми отримали інформацію про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась в селі Скобелка Горохівського району. На перший погляд – звичайне повідомлення, котре нічим не відрізняється від інших, в яких йдеться про загибель людини. Отже: 42-річний Юрій К., житель Горохова на автомобілі ВАЗ-2109 наїхав на Григорія Г., 1927 року народження, пенсіонера, мешканця згаданого села, який отримав смертельну травму. Водій з місця пригоди зник.
Ніяких подробиць з’ясувати не вдавалось, оскільки співробітники органів внутрішніх справ та управління з надзвичайних ситуацій облдержадміністрації намагались чомусь приховати цю подію. Але таємне завжди стає явним.
Виявляється, замовчувалось це “ЧП” тому, що аварію скоїв, як стало відомо з достовірних джерел, начальник Горохівської СДПЧ-9 підполковник внутрішньої служби Юрій Климчук. Він власним автомобілем смертельно травмував 77-річного чоловіка та ще й втік з місця пригоди (були свідки цієї трагедії, котрі бачили, як усе сталося).
За попередніми даними, на цьому усе ще не закінчилось. Після автопригоди водій “Жигулями” подався за межі району у бік Львівщини. Заїхавши на лісову галявину, він... підпалив свій автомобіль. Тут його і знайшли правоохоронці, яким, як розповідають, при затриманні він намагався чинити опір, прикриваючись, очевидно, посвідченням з портретом у формі підполковника.
Як нам вчора повідомили з управління з надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, на момент скоєння автоаварії начальник СДПЧ-9 Юрій Климчук уже був пенсіонером.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel