Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

НА АВТОСТАНЦІЇ ЕКСПЕРТИ ШУКАЛИ ’БОМБУ’

В ніч з суботи на неділю невідомий чоловік зателефонував до чергового самостійної державної пожежної частини № 4 міста Ковеля і повідомив, що на автостанції закладено вибухівку...

В ніч з суботи на неділю невідомий чоловік зателефонував до чергового самостійної державної пожежної частини № 4 міста Ковеля і повідомив, що на автостанції закладено вибухівку. Пожежники, як кажуть, підняли “на ноги” правоохоронців. Під покровом ночі кілька десятків працівників міліції блокували територію автостанції, попередньо евакуювавши з приміщення чергову зміну. На місце події відразу виїхали автомобілі пожежної частини та “швидкої допомоги”. Незабаром з Луцька прибули спеціалісти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру обласного управління внутрішніх справ.
Понад годину експерти ретельно перевіряли всі закапелки автобусної станції та прилеглої до неї території, але вибухівки так і не знайшли. Паралізовану роботу автобусників було відновлено тільки близько шостої години ранку. Як зазначила начальник ковельської автостанції Надія Вахаєва, правоохоронці діяли злагоджено та оперативно, тому пошук “бомби” на розклад автобусів практично не вплинув.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel