Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЗА СПРИЯННЯ НЕЛЕГАЛАМ ДОВЕДЕТЬСЯ РОЗПЛАТИТИСЬ

Минулого четверга близько другої години ночі на вулиці Устилузькій міста Володимира-Волинського правоохоронці зупинили автомобіль “Ауді”. І не випадково...

Минулого четверга близько другої години ночі на вулиці Устилузькій міста Володимира-Волинського правоохоронці зупинили автомобіль “Ауді”. І не випадково. Водій іномарки — мешканець Нововолинська, сорокарічний Олег Т. – у салоні перевозив незвичайних пасажирів. При безпосередньому огляді стало відомо, що це — іноземці: четверо пакистанців віком 22—25 років та один двадцятичотирирічний індус. Нелегальні мігранти жодних документів при собі не мали.
Як повідомив водій “Ауді”, цих пасажирів на прохання двох наших молодих людей він підібрав у Турійську і мав довезти до села Заріччя Володимир-Волинського району. Однак виконати це перешкодили правоохоронці. Як повідомив старший лейтенант Володимир-Волинської прикордонної комендатури Володимир Свірщ, одну ніч мігранти провели у місті над Лугою, а вже наступного дня їх було відправлено у Львівський прикордонний загін, де й вирішуватиметься їх подальша доля. Перевізника Володимир-Волинським міжрайонним судом було притягнуто до адмінвідповідальності за статтею 206.І ч. 3 у вигляді штрафу 2550 гривень.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel