Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

СТВОРИЛИ НОВЕ НА УЛАМКАХ СТАРОГО

Як повідомив заступник голови Локачинської районної ради Микола Блажко, п’ять пожежних команд, у розпорядженні яких є діючі автоцистерни, деяка інша техніка та приміщення для її утримання, створено при тутешніх сільських радах в Привітному, Шельвові, Війниці, Затурцях та Новому Загорові Локачинського району...

Як повідомив заступник голови Локачинської районної ради Микола Блажко, п’ять пожежних команд, у розпорядженні яких є діючі автоцистерни, деяка інша техніка та приміщення для її утримання, створено при тутешніх сільських радах в Привітному, Шельвові, Війниці, Затурцях та Новому Загорові Локачинського району. Коли ж конкретніше, то створено їх на рештках матеріально-технічної бази пожежних команд, які були ще не так давно чи не в кожному колгоспі району. Із занепадом, розвалом та реформуванням цих господарств існування пожежних команд припинилося, а матеріально-технічну їхню базу більшою мірою безповоротно втратили.
Відновлені при сільських радах пожежні команди вважаються у районі базовими і обслуговуватимуть по декілька довколишніх сіл. За кошти сільських громад в основному вирішено тим часом і фінансові їхні проблеми.
Петро БОЯРЧУК.
Telegram Channel