Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ПОЖЕЖА ОБІЙШЛАСЬ БЕЗ ЖЕРТВ

Минулої суботи вранці у п’ятиповерхівці на проспекті Відродження, що в обласному центрі, виникла пожежа, яка створила загрозу життю мешканців будинку...

Минулої суботи вранці у п’ятиповерхівці на проспекті Відродження, що в обласному центрі, виникла пожежа, яка створила загрозу життю мешканців будинку. Прибувши на місце, пожежні СДПЧ № 1 міста Луцька виявили значне задимлення всього будинку, тож ліквідація пожежі проводилась паралельно з рятуванням людей. Ланка газодимозахисників пішла у трикімнатну квартиру на першому поверсі гасити вогонь, а заступник начальника оперативно-координаційного центру УМНС Сергій Бахтай разом з колегами виводили в безпечне місце мешканців будинку. П’ятнадцять чоловік, переважно це люди похилого віку, були евакуйовані. Серед них і 92-річна бабуся, яка живе в квартирі на третьому поверсі.
А після остаточної ліквідації пожежі погорільці не хотіли відпускати пожежників. “Побудьте ще трохи”, — благали налякані мешканці будинку, які, наковтавшись диму, боялися, що вогонь знову розгориться.
Ірина ВАРВАРУК.
Telegram Channel