Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ПОСТРІЛ ЗІ СТАРОЇ ГВИНТІВКИ

У власній оселі покінчив життя самогубством 83-річний мешканець села Галина Воля Старовижівського району. Дідусь вистрілив у себе...

У власній оселі покінчив життя самогубством 83-річний мешканець села Галина Воля Старовижівського району. Дідусь вистрілив у себе з гвинтівки німецького виробництва часів Другої світової війни, яку тримав вдома.

ВИНАХІДЛИВІ ПІДПРИЄМЦІ
Співробітники державної служби боротьби з економічною злочинністю зібрали матеріали відносно приватних підприємців з Ковельського району Валентини О. і Сергія А. Встановлено, що вони без відповідних документів звели і користуються власною пилорамою. При цьому незаконно використовують електроенергію місцевого товариства з обмеженою відповідальністю імені Васюти. Сума завданих збитків господарству встановлюється.

ПІСТОЛЕТИ – НЕ ДЛЯ РОЗВАГ
У селі Пустомити Горохівського району працівники карного розшуку райвідділу внутрішніх справ затримали місцевого мешканця Ярослава З. У нього виявлено незареєстрований пістолет іноземного виробництва і вісім патронів до нього. У Луцьку на вулиці Кривий Вал правоохоронці вилучили у Степана Л. пістолет типу “Маузер”, придатний для стрільби патронами калібру 9 міліметрів.

НЕВТОМНІ ДОМУШНИКИ
У Луцький райвідділ внутрішніх справ звернувся житель села Зміїнець Андрій Д., який повідомив, що вдень через вікно у його будинок проникли злодії. Після їх “візиту” з помешкання зникли музцентр “Айва”, мобільний телефон “Сіменс”, 30 доларів США, 20 гривень і вироби із золота. Так само невідомі потрапили до квартири ковельчанки Людмили П., звідки винесли телевізор, відеомагнітофон, фотоапарат, радіотелефон і в’язальну машинку.

РЕКЕТИРІВ ЗАТРИМАНО
У Володимир-Волинський міськвідділ внутрішніх справ надійшла заява від жителя Києва Віктора Щ., який перебуває в нашій області у відрядженні. Він повідомив, що в барі “Золотий дракон” двоє невідомих вимагали у нього 200 американських доларів. Працівники міліції затримали за цей злочин двох мешканців Княжого міста — 30-річного Сергія М. і 20-річного Сергія В.

КАМАЗ НА ШТРАФМАЙДАНЧИКУ
Інспектори окремої роти дорожньо-патрульної служби обласного відділу державтоінспекції в селі Маяки Луцького району зупинили КамАЗ-5511 під керуванням лучанина Миколи Л. Водій перевозив десять кубометрів деревини, достовірність документів на яку викликали сумнів. Затриманий вантаж відправлено на штрафмайданчик до з’ясування обставин.

СПАЛИЛИ “ВОГЛУ” У ЛІСІ
У лісовому масиві неподалік села Прилуцьке Ківерцівського району згорів автомобіль ГАЗ-24. Після пожежі з’ясувалось , що державний номерний знак транспортного засобу було знято. Власник машини, а також причина загорання встановлюються.

ТРАВМИ ВИЯВИЛИСЬ СМЕРТЕЛЬНІ
На автодорозі в селі Підгаття Маневицького району трапилась дорожньо-транспортна пригода. Місцевий житель Валерій П., керуючи автомобілем ВАЗ-2101, наїхав на мешканця села Ведмежка Леоніда Б. Внаслідок аварії 52-річний чоловік отримав смертельну травму.

УЛОВ БРАКОНЬЄРІВ
На озері в селі Озютичі Локачинського району затримані місцевий житель Віктор Л. і пенсіонер з Луцька Анатолій Л., які займались браконьєрством. У них вилучено одинадцять рибальських сіток, гумовий човен і понад 40 кілограмів риби.

ВПАЛА З П’ЯТОГО ПОВЕРХУ
Нещасний випадок стався в Луцьку у будинку на вулиці Щусєва. Тут через власну необережність впав з третього на другий поверх сходинкової площадки і загинув 51-річний Євген Д.
Ще одна трагедія трапилась у Луцьку. Тут у міській клінічній лікарні померла 68-річна Галина Б., яка була доставлена з політравмами від будинку, в якому проживала. Як з’ясувалось, пенсіонерка випала з вікна своєї квартири на четвертому поверсі.
Telegram Channel