Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЗЛОДІЙ ЗАЛІЗ В ЛІЖКО ДО ХАЗЯЇВ

Німецький злодій, вже будучи напідпитку, під час грабежу випив ще півпляшки віскі, яке знайшов в домі, роздягнувся догола, заліз в ліжко хазяїв, яких грабував, і заснув...

Німецький злодій, вже будучи напідпитку, під час грабежу випив ще півпляшки віскі, яке знайшов в домі, роздягнувся догола, заліз в ліжко хазяїв, яких грабував, і заснув.
Жертви грабежу прокинулись тільки тоді, коли злодій став голосно хропіти. Побачивши чужинця в ліжку, хазяї подзвонили в поліцію, яка й захопила сонного злодія.

КУРСИ ПРАННЯ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ
В Мюнхені відкрилися курси для чоловіків, які не можуть самостійно, без допомоги дружин, попрати білизну. Бажаючих оволодіти цим мистецтвом вчать правильно поводитися з пральною машиною, сортувати білизну і користуватися різними пральними засобами.
Згідно з недавно проведеним в Німеччині дослідженням у 80 відсотків сімей прання лежить на жіночих плечах, а деякі чоловіки і не знають, як підійти до цих машин. Тому одна компанія — виробник пральних машин — і відкрила такі курси.

ЧИ ПОСТАРІЮТЬ ЗЕМЛЯНИ?
До 2070 року на Землі буде жити майже 9 мільярдів чоловік. Потім населення почне зменшуватися і до 2100 року становитиме близько 8,4 мільярда.
До такого висновку прийшла група вчених із різних країн, працюючи в міжнародних інститутах прикладного системного аналізу в Люксембурзі. Також до кінця ХХІ століття на Землі населення постаріє. Якщо зараз до 60 років проживає 10 відсотків, тоді буде 34 відсотки.

ОБІЦЯНОГО ТРИ РОКИ ЧЕКАЮТЬ
Немолода румунка подала скаргу на телеканал за те, що його астрологічні прогнози не збуваються. Вона ніяк не може розбагатіти, незважаючи на обіцянки ясновидців.
Як заявила жителька Марамуреса, її гороскоп постійно передбачає одержання великої суми грошей, але, крім пенсії, ніхто їй нічого не приносить.
Пенсіонерка звернулась в місцеву організацію по захисту прав споживачів з вимогою компенсувати їй завдані моральні збитки.

ЯК СКОРОТИТИ КІЛЬКІСТЬ СОБАК?
Влада Камбоджі закликала населення країни їсти як можна більше собачого м’яса і таким чином скоротити кількість бродячих собак, яких в столиці країни — Пномпені — розвелось надто багато.
Telegram Channel