Потрібно:
Для основи – 150-200 г солодкої соломки; для бізе – 1 склянка цукру, 3 білки, 0,5 склянки ядер грецьких горіхів, 0,5 упаковки ванільного цукру. ..
Потрібно: Для основи – 150-200 г солодкої соломки; для бізе – 1 склянка цукру, 3 білки, 0,5 склянки ядер грецьких горіхів, 0,5 упаковки ванільного цукру. .. Приготування: Соломку дрібно поламати, горіхи подрібнити ножем. Охолоджені білки збити в піну, всипати цукор і продовжувати збивати до густої маси. Додати горіхи і соломку. Все ретельно вимішати ложкою. Деко змастити маслом або застелити папером для випічки і чайною ложкою викласти суміш. Випікати в розігрітій до 120 °С духовці приблизно годину.