Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

НАПАД НА АВТОЗАПРАВКУ

Бандити оглушили битою заправника і вкрали більше 120 тисяч гривень!

26 квітня о третій годині ночі у Шацьку у двері заправочної станції ТзОВ “Мавекс” постукала молода дівчина. Тримала вона у руках порожню каністру. Почала слізно прохати дозаправити автомашину, мовляв, поспішаю додому, а пальне скінчилося. Ще й показала на округлий живіт — дивіться, вагітна, не можна гаяти часу... Вислухавши прохання, заправник вийшов на двір, й тут же був оглушений бейсбольною битою. У приміщення автозаправки увірвалося двоє чоловіків в камуфляжному одязі, у масках. Під погрозою застосування зброї вони збили з ніг жінку-оператора, заклеїли їй рота скотчем й заходилися чистити сейф. Всього нагорнули у мішок більше 120 тисяч гривень! Як на біду, в сейфі зберігалась виручка за три дні.
В кінці дня двох учасників нападу шацька міліція спільно з волинськими прикордонниками затримала. Це 18-річна дівчина, яка майстерно зіграла роль вагітної, й водій-перевізник, який обслуговував групу нападників. За ці послуги вони отримали від організаторів по 100 доларів кожен. Торби з грішми при них не виявлено. З показів затриманих стало відомо, що трьох інших осіб із двома обрізами мисливської зброї, камуфляжним одягом і грішми вони висадили поблизу села Затишшя Шацького району.
Затримані — громадяни Білорусі. За їх словами, невідомі в Бресті попросили з’їздити до Шацька, де буцімто їм заборгували значну суму. Так було зроблено наводку саме на цю автозаправку. До речі, перед тим зловмисники детально вивчили режим її роботи, підходи до приміщення. За фактом пограбування порушено кримінальну справу. Проводиться слідство. Прикордонні підрозділи переведені на посилений варіант несення служби.
Олександр ХОМЕНЧУК.
Богдан КОЗУБ.
Telegram Channel