Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

БЕЗПЕЧНІСТЬ ПОТЕРПІЛОГО ЧИ СЛУЖБОВА ХАЛАТНІСТЬ?

У передобідню пору у Володимирі-Волинському на вулиці Привокзальній у водопровідному колодязі втопився 45-річний місцевий житель Борис І. ...

У передобідню пору у Володимирі-Волинському на вулиці Привокзальній (неподалік товарної залізничної станції) у водопровідному колодязі втопився 45-річний місцевий житель Борис І. Причини і обставини загибелі чоловіка з’ясовують зараз Володимир-Волинська міжрайонна і Волинська транспортна прокуратури.
Як стало відомо з поінформованих джерел, уже у ході попередньої перевірки встановлено, що Борис І. працював слюсарем водогону на залізничній станції. До цього трагічного випадку він перебував у відпустці. Але, незважаючи на це, до нього нібито зверталось керівництво станції з проханням вичерпати воду з колодязя. І чоловік це виконав. Нещодавно колодязь знову наповнився водою. І чи то за чиїмось завданням, чи з власної ініціативи слюсар взявся вичищати колодязь. А це важливо для розслідування. Адже місце, де проводилась ця робота, мало бути обгородженим. Поруч з людиною, котра спускається на глибину, мав би хтось бути, оскільки у подібних випадках існує загроза життю. На жаль, заходів безпеки не було вжито ніяких. Після закінчення перевірки, на яку відведено десять днів, буде вирішене питання про доцільність порушення кримінальної справи.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel