Потрібно:
один невеликий батон, 100 г шинки або ковбаси, 70 г твердого сиру, одне варене яйце, один болгарський перець, один помідор, зелень, сіль, перець, кетчуп, майонез...
Потрібно: один невеликий батон, 100 г шинки або ковбаси, 70 г твердого сиру, одне варене яйце, один болгарський перець, один помідор, зелень, сіль, перець, кетчуп, майонез... Приготування: шинку, яйце, перець, помідор нарізати соломкою або кубиками. На крупній тертці натерти сир. Шинку, перець, помідор, яйце, зелень і частину сиру вимішати з майонезом та кетчупом, посолити і поперчити. Батон розрізати навпіл, вийняти середину. Суміш покласти в обидві половинки батона. Зверху посипати сиром. Запікати в нагрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.