Курси НБУ $ 41.23 € 48.50
БАТОН, ЗАПЕЧЕНИЙ У ДУХОВЦІ

Волинь-нова

БАТОН, ЗАПЕЧЕНИЙ У ДУХОВЦІ

Потрібно: один невеликий батон, 100 г шинки або ковбаси, 70 г твердого сиру, одне варене яйце, один болгарський перець, один помідор, зелень, сіль, перець, кетчуп, майонез...

Потрібно:
один невеликий батон, 100 г шинки або ковбаси, 70 г твердого сиру, одне варене яйце, один болгарський перець, один помідор, зелень, сіль, перець, кетчуп, майонез...

Приготування:
шинку, яйце, перець, помідор нарізати соломкою або кубиками. На крупній тертці натерти сир. Шинку, перець, помідор, яйце, зелень і частину сиру вимішати з майонезом та кетчупом, посолити і поперчити. Батон розрізати навпіл, вийняти середину. Суміш покласти в обидві половинки батона. Зверху посипати сиром. Запікати в нагрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Telegram Channel