Ця культура у нас уже не рідкісна. І цінують її городники не лише за гарний, пікантний смак, а й за те, що вона скоростигла...
Ця культура у нас уже не рідкісна. І цінують її городники не лише за гарний, пікантний смак, а й за те, що вона скоростигла
У їжу салат використовують через 15 — 20 днів після посіву. Крім того, він холодостійкий і його можна вирощувати як у відкритому, так і в закритому грунті. Висівають крес–салат у декілька строків, через кожні 10 — 15 днів. Можна сіяти його і в березні на добре освітлених ділянках. Сходи з’являються уже через 7 — 8 діб. Дуже ранні посіви треба вкрити чорною плівкою. Коли зійде — зняти її. Якщо рослини прорідити, то зелень буде кращою. Найоптимальнішими попередниками для крес–салату є картопля, цибуля, огірки, помідори.