Потрібно: 500 г домашнього сиру, 8 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. цукру, 10 г ванільного цукру, 350 г вареного згущеного молока, борошно (для паніровки)...
Потрібно: 500 г домашнього сиру, 8 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. цукру, 10 г ванільного цукру, 350 г вареного згущеного молока, борошно (для паніровки)... Приготування: Змішуємо сир з манкою, цукром та ванільним цукром. Залишаємо на 15 хвилин. З отриманого тіста формуємо по два млинці, на один кладемо начинку і закриваємо другим. Гарненько обробляємо краї сирників. Паніруємо у борошні та смажимо до золотистої скоринки. За бажанням сирники можна притрусити цукровою пудрою, прикрасити джемом, свіжими ягодами або шоколадом.