Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ДОБРІ СПРАВИ ДЛЯ ГРОМАДИ

Завершився конкурс “Моя корисна справа, зроблена для громади”...

Завершився конкурс “Моя корисна справа, зроблена для громади”. Його проводив Волинський регіональний фонд інвестицій та розвитку, громадська організація, що реалізовує низку проектів, спрямованих на розвиток місцевого самоврядування та підвищення інвестиційної привабливості області.
На конкурс надійшло майже 60 робіт. За словами президента фонду Олександра Стірка, їх автори порушували актуальні проблеми територіальних громад і пропонували конструктивні шляхи їх вирішення. Так, мешканка села Брище Луцького району Галина Марич мріє про створення у селі заводу, який би переробляв сміття, що звозиться на міське сміттєзвалище. Депутат Ратнівської районної ради, дільничний лікар з села Велимче Марія Павлович зініціювала газифікацію села і вже чимало для цього зробила, а санітарний лікар, депутат Камінь-Каширської районної ради Василь Бондар розробив програму водозабезпечення міста, яку затвердила сесія ради. Про своє бачення майбутнього рідного села, міста розповідали на церемонії вручення призів, яка відбулась в навчально-методичному центрі профспілок, й інші переможці.
Конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники органів влади і місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій, відібрала 11 кращих робіт. Їх авторам були вручені грамоти, цінні подарунки. Переможців привітав заступник керуючого справами облради Олександр Климович і запевнив, що обласна рада буде сприяти реалізації їхніх починань.
Євгенія СОМОВА.
Telegram Channel