Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

СКАРГА НА ПРОСТИТУТКУ

Житель Румунії подав офіційну скаргу в товариство захисту прав споживачів на жінку “легкої поведінки”. Ловелас звинувачує повію в тому, що вона за його гроші погано справилась зі своєю роботою і...

Житель Румунії подав офіційну скаргу в товариство захисту прав споживачів на жінку “легкої поведінки”. Ловелас звинувачує повію в тому, що вона за його гроші погано справилась зі своєю роботою і не принесла йому бажаного задоволення, до того ж іще подряпала.
Як стверджують в товаристві захисту прав споживачів, такої дивної скарги тут ще не отримували й не відають, що з нею робити, оскільки офіційно проституція в Румунії заборонена. І все ж співробітники товариства вирішили звернутися за консультацією в поліцію, щоб знайти шляхи вирішення проблеми.

КІНОТЕАТР ПІД ЗЕМЛЕЮ
У Донецьку в підземному кінотеатрі відкрились два зали у культурно-розважальному центрі “Золоте кільце”.
Вони обладнані за останнім словом техніки. Тут можна прогулюватися увесь день — для цього є кафе, магазини, масажні кабінети, ігрові клуби. А діти найбільше люблять прокататися у прозорих кабінах ліфтів.

ТЕЛЕВІЗОР У ТЕЛЕФОНІ
Німеччина і Португалія стали першими європейськими країнами, які почали користуватися мобільниками найсучаснішого покоління.
Нова технологія зв’язку не лише поліпшує якість зв’язку, а й відкриває абоненту допуск до широких мультимедійних послуг — швидкісний Інтернет, прослуховування музики, перегляд відео- і телепрограм. Звичайно, для цього потрібно мати відповідний мобільний телефон. На деяких дисплеях можна спостерігати навіть за ходом матчу з участю улюбленої команди. Коштує така “розкіш” приблизно 200 євро.
Telegram Channel