Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
НОВА МІТЛА ПО-НОВОМУ МЕТЕ?

Волинь-нова

НОВА МІТЛА ПО-НОВОМУ МЕТЕ?

Минулого понеділка волинські митники провели профспілкові збори, на яких обговорювали проблемні питання...

Минулого понеділка волинські митники провели профспілкові збори, на яких обговорювали проблемні питання. Трудовий колектив у складі працівників митних постів «Луцьк», «Ковель», «Володимир-Волинський», «Доманове», «Ягодин», «Дольськ», «Піща» висловив незгоду з політикою призначеного два тижні тому виконувача обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Олександра Шавлака

Марина ЛУГОВА


— Новий в. о., пропрацювавши лише 10 днів, одразу береться за реорганізацію, — сказала заступник начальника МП «Волинь. Центральний» Світлана Бондарчук. — Уже є накази про переведення людей із Чернігівської митниці, де раніше працював Олександр Шавлак. Двоє навіть проходять стажування на керівні посади.
На профспілкових зборах ухвалили звернення до голови облдержадміністрації Володимира Гунчика та очільника Державної фіскальної служби України Романа Насірова. У документі — кілька пунктів: не призначати керівниками митниці людей з інших областей, не здійснювати чергову реорганізацію та погоджувати відповідні зміни з профспілкою волинських митників.
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запевнив, що неодмінно розгляне звернення й поінформує про нього керівництво ДФС України та Адміністрацію Президента.
— Не може виконувач обов’язків проводити кадрові зміни, це — компетенція винятково керівника, — наголосив очільник виконавчої влади області. — Особисто проконтролюю, аби ніхто з тих, хто сьогодні висловлював свою позицію, не позбувся через це роботи.
Нагадаємо, що 24 березня двох заступників начальника Волинської митниці — Юрія Терещука і Юрія Мацібору — було відсторонено від виконання обов’язків. За інформацією прес-служби відомства, це пов’язано з розслідуванням факту затримання на польській стороні у Дорогуську рекордної партії — півтори тонни! — бурштину.

На фото: У присутності губернатора Волині Володимира Гунчика митники винесли вотум недовіри Олександру Шавлаку.
Telegram Channel