Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

СТО ФРОНТОВИХ ГРАМІВ У ГОСПІТАЛІ НЕ ВІДМІНИЛИ

Це символічно, що відзначення Дня Перемоги голова обласної ради Василь Дмитрук розпочав вранці 9-ого травня із зустрічі з ветеранами Другої світової війни...

Це символічно, що відзначення Дня Перемоги голова обласної ради Василь Дмитрук розпочав вранці 9-ого травня із зустрічі з ветеранами Другої світової війни. Василь Павлович разом зі своїм заступником Василем Струком, керуючим справами облради Володимиром Навроцьким, депутатами обласної ради Ганною Маслай, Володимиром Карпуком, Володимиром Масаловим, начальником Луцького міського управління охорони здоров’я Федором Кошелем прибули в обласний госпіталь ветеранів війни, щоб привітати колишніх фронтовиків зі святом. Прибула делегація у цей медичний заклад, як кажуть, не з порожніми руками. Гості привезли з собою величезну корзину весняних квітів і кольоровий телевізор, котрий буде виставлений в одному з вестибюлів госпіталю.
Під час щирої і відвертої зустрічі Василь Дмитрук привітав присутніх ветеранів з 59-ою річницею Великої Перемоги, побажав їм насамперед міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя, довгих років життя. Вручивши подарунок, Василь Павлович повідомив присутнім у залі, щоб, аби хоч якось наблизити сьогоднішній святковий день до сімейних умов, піднести настрій ветеранам та, узгодивши це з адміністрацією госпіталю, в обіднє меню включили 50, а хто почуває себе міцнішим, то й 100 грамів “фронтових”.
Голова постійної комісії обласної ради Ганна Маслай, вітаючи учасників війни з Днем Перемоги, нагадала, що це свято співпало ще з одним — Днем матері. Тож Ганна Семенівна сердечно поздоровила усіх жінок, присутніх на зібранні, дружин, дочок, онучок колишніх фронтовиків з цим святом.
Щирими і хвилюючими були слова тих, хто на полях битв відстоював незалежність країни, кував таку довгождану Перемогу. Як і головний лікар госпіталю Тетяна Масікова, ветерани дякували представникам влади, депутатам обласної ради за турботу про них, про створені належні умови для лікування і оздоровлення. Фронтовики читали вірші, розповідали гуморески, жартували. А це вже свідчило про те, що у них бадьорий, піднесений настрій, що навіть тут, у лікарні, вони почувають себе у теплі і затишку, як у родинному колі.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel