Заграничний хлібороб уже віддавна ріже січку принаймні на 3-5 см. Пояснюється це тим, що коротку січку як кінь, так і корова ковтають не перегризши й не обслинивши, бо втікає тварині з-під зубів. Наслідки того такі, що недокладно перегризена січка переходить через шлунок і неперетравлена виходить, що не дає ніякої користі тварині...
Заграничний хлібороб уже віддавна ріже січку принаймні на 3-5 см. Пояснюється це тим, що коротку січку як кінь, так і корова ковтають не перегризши й не обслинивши, бо втікає тварині з-під зубів. Наслідки того такі, що недокладно перегризена січка переходить через шлунок і неперетравлена виходить, що не дає ніякої користі тварині. Краще різати довгу січку, це дає ліпші наслідки. Газета «Рільник», 1935 рік, №17.