Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ВТЕКЛИ НА ВИКРАДЕНИХ КОНЯХ

У селі Струмівка Луцького району поки що не встановлені злодії вночі вирвали металеві скоби, перепиляли дужки штаби і проникли у господарське приміщення ветеринарної лікарні...

У селі Струмівка Луцького району поки що не встановлені злодії вночі вирвали металеві скоби, перепиляли дужки штаби і проникли у господарське приміщення ветеринарної лікарні. Тут вони вкрали двох коней, воза, кінну упряж, плуг і борони. Збитків завдано на 6000 гривень.

НЕВЛОВИМІ ГРАБІЖНИКИ
У Луцький міськвідділ внутрішніх справ звернулась місцева жителька Ірина Ш. Вона повідомила, що близько опівночі на вулиці Червоноармійській невідомий чоловік відібрав у неї сумочку, в якій були документи, гроші і ключі від квартири. Ще одне пограбування сталося у Ківерцях. Тут о четвертій годині ранку двоє молодиків через вікно проникли в будинок Софії Н. і, погрожуючи розправою, забрали 6400 гривень, золоті вироби і мисливську рушницю 16-ого калібру.

НАРКОТИЧНИЙ БІЗНЕС
На одній з вулиць Нововолинська працівники міліції затримали 25-річну Юлію Т., в якої вилучили 840 грамів макової соломки. А на ринку в селищі Локачі в 30-річного мешканця села Колона Руслана М. правоохоронці виявили і конфіскували 300 грамів такої ж наркотичної сировини. Нині з’ясовується, де і з якою метою згадані особи придбали цю соломку.

КОНФІСКУВАЛИ ПІСТОЛЕТ І ПАТРОНИ
Під час проведення операції “Зброя-вибухівка” працівники відділу карного розшуку вилучили у 18-річного жителя обласного центру Ярослава С. саморобний пістолет. А у Володимирі-Волинському під час реалізації боєприпасів затриманий 37-річний мешканець княжого міста Володимир З., в котрого виявлені патрони різних калібрів.

КАМАЗ ТАРАНИВ ПІДВОДУ
Вечірньої пори водій приватного підприємства “Прогрес” з Камінь-Каширського району В’ячеслав К., керуючи КамАЗом, на дорозі поблизу села Рудка Червинська наїхав на підводу. Внаслідок автотранспортної пригоди смертельну травму отримав 36-річний житель Нових Червищ Віталій С., який їхав возом. Трагедія сталась і в Луцьку на проспекті Відродження. Водій центральної міської лікарні Анатолій К. на автомашині УАЗ збив пішохода Олександра Р., який від тяжких травм помер.

ВНОЧІ ЗГОРІЛА ІНОМАРКА
Близько опівночі у господарстві пенсіонера з Рожища Степана П. виникла пожежа, внаслідок якої згорів дерев’яний хлів. За попередніми висновками, лихо сталось через несправність електропроводки.
Посеред ночі на подвір’ї будинку, в якому проживає маневичанин Руслан О., спалахнув автомобіль “Форд-Сієра”. Вогонь знищив іномарку. Причина цієї пожежі ще з’ясовується.

ЗЛОДІЙ ЗНАВ, ДЕ ГРОШІ ЛЕЖАТЬ?
В обідню пору, зламавши замок квартири лучанина Руслана Н., хтось проник у помешкання. Після “візиту” злодіїв з оселі зникли 2500 американських доларів, 1250 євро, ювелірні прикраси, монітор до комп’ютера. Загальні збитки становлять понад 25000 гривень.
Telegram Channel