Курси НБУ $ 41.23 € 48.50
ПРИГОТУЙТЕ – БУДЕ СМАЧНО!

Волинь-нова

ПРИГОТУЙТЕ – БУДЕ СМАЧНО!

Безперечно, кожна господиня має власні, роками перевірені рецепти страв, без яких не обходиться жодне свято. Але завжди хочеться здивувати рідних чимось новим, незвичним, оригінальним. Сподіваємось, ідеї для цього знайдете у нашій добірці...

Безперечно, кожна господиня має власні, роками перевірені рецепти страв, без яких не обходиться жодне свято. Але завжди хочеться здивувати рідних чимось новим, незвичним, оригінальним. Сподіваємось, ідеї для цього знайдете у нашій добірці.

САЛАТ ІЗ КУРКОЮ
ПОТРІБНО : 1 куряче стегно, 3 яйця, 1 середній маринований огірок, 10 шт. чорносливу, майонез.
Приготування. Куряче стегенце відварити, остудити і розібрати на волокна. М’ясо викласти у форму для салату. Змастити майонезом.
Маринований огірок натерти на крупній тертці, викласти в салатник і знову полити майонезом. Попередньо замочений в окропі в’ялений чорнослив зцідити, дрібно нарізати і викласти наступним шаром. Відварені яйця натерти на тертці, викласти на чорнослив, полити майонезом. Вирівняти верхній шар салату, прикрасити зеленню. Перед подачею охолодити.

ПІКАНТНІ ПЕРЕПЕЛИНІ ЯЙЦЯ
Потрібно: 300 г курячого фаршу, 3 гілочки петрушки, 1 зубчик часнику, 1 ч. л. гірчиці, мелений чорний перець, 2 ст. л. борошна, 1 яйце, панірувальні сухарі, олія для фритюру, 12 відварених і очищених перепелиних (або малих курячих) яєць.
Приготування. До курячого філе додаємо подрібнене листя петрушки, часник, гірчицю, сіль і перець. Перемішуємо. Куряче яйце злегка збиваємо виделкою. Солимо і перчимо. В окремі тарілки насипаємо борошно і панірувальні сухарі. Курячий фарш ділимо на 12 частин. Беремо в руку грудочку фаршу, розплескуємо в коржик, у центр кладемо перепелине яйце, прикриваємо його вільними кінцями коржа і скачуємо в кульку. Так само загортаємо у фарш решту яєць. Кожну кульку паніруємо в борошні, вмочуємо в яйце і обкачуємо в сухарях. Надлишки панірування струшуємо. У глибокій сковороді або каструлі розігріваємо на середньому вогні олію. Кладемо кульки і смажимо до готовності з усіх боків, приблизно 7–8 хвилин. Перекладаємо на паперовий рушник, щоб увібрав зайвий жир. Подаємо теплими або повністю охолодженими.
Telegram Channel