Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

НАРОДИЛИСЯ В СОРОЧКАХ

Близько восьмої години ранку на автостраді Ковель—Брест у районі лісокомплексу Ратнівського лісомисливського господарства трапилась дорожньо-транспортна пригода...

Близько восьмої години ранку на автостраді Ковель—Брест у районі лісокомплексу Ратнівського лісомисливського господарства трапилась дорожньо-транспортна пригода. Легковий автомобіль “Дачія”, за кермом якого був ковельчанин Володимир Н., виїхавши, очевидно, під час обгону на зустрічну смугу руху, зіткнувся з “Жигулями” . Від сильного лобового удару “Жигулі” занесло в кювет. Внаслідок аварії автомобілі перетворились у купу металу. На щастя, обидва водії залишились живими. В таких випадках кажуть: “Народився в сорочці”.
Найбільше постраждав водій “Жигулів” — директор Видраницького сільськогосподарського приватного підприємства “Прогрес”. З численними травмами його було доставлено в реанімаційне відділення Ратнівської центральної районної лікарні ( згодом переведено в хірургічне). Небезпеки для його життя нема. Водій “Дачії” перебуває в Ковельській міській лікарні.
За даним фактом проводиться перевірка.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel