Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

ЗНАЙ НАШИХ: волиняни — переможці Всеукраїнського турніру

Про найважливіші моменти людського буття філософствували волинські школярі на ІІ Всеукраїнському турнірі юних філософів та релігієзнавців, який цими днями відбувся на гостинній Полтавщині у селі Запсілля Кременчуцького району. 11 команд із усіх регіонів країни змагалися за звання найкращих філософів та релігієзнавців. Команда «Sensus» представляла Волинь...

Про найважливіші моменти людського буття філософствували волинські школярі на ІІ Всеукраїнському турнірі юних філософів та релігієзнавців, який цими днями відбувся на гостинній Полтавщині у селі Запсілля Кременчуцького району. 11 команд із усіх регіонів країни змагалися за звання найкращих філософів та релігієзнавців. Команда «Sensus» представляла Волинь.

Особливо бурхливу дискусію викликали питання про міжконфесійний діалог, моральну відповідальність людини, важливі духовні якості та громадянські чесноти, знецінення духовно–моральних принципів. Згуртованість команди, глибокі знання стали вирішальними — і «Sensus» здобув перше місце. Вітаємо переможців: Вікторію Вигнанчук, десятикласницю Любомльського НВК ім. Наталії Ужвій, Марію Гудзь, ученицю 9 класу Луцької гімназії №21, Ольгу Оленюк, десятикласницю Головненської ЗОШ Любомльського району, Олександру Швиденюк, ученицю 10 класу Луцького НВК №26, Вікторію Штик, ученицю 9 класу із села Замшани Ратнівського району. Про успіхи юних волинянок розповіла Ольга Кулібаба, методист Волинської МАН.
Telegram Channel