Курси НБУ $ 41.23 € 48.50
ГРИБНИЙ КРЕМ-СУП

Волинь-нова

ГРИБНИЙ КРЕМ-СУП

Цей рецепт сподобається найбільш вибагливому гурману і допоможе вам здивувати близьких, хоч його приготування займе зовсім небагато часу. Страва ароматна, ніжна і дуже смачна...

Цей рецепт сподобається найбільш вибагливому гурману і допоможе вам здивувати близьких, хоч його приготування займе зовсім небагато часу. Страва ароматна, ніжна і дуже смачна

Потрібно:
500 г грибів (печериць),       600 мл курячого бульйону, 2 цибулини, 200 мл вершків (будь–якої жирності), 40 г вершкового масла, 2 ст. л. борошна, 2 ст. л. олії, сіль, перець – за смаком.

Приготування. Печериці і цибулю ріжемо на шматочки, висипаємо їх на розігріту сковороду з олією, солимо, перчимо і обсмажуємо на маленькому вогні протягом 15–20 хвилин, періодично помішуючи лопаткою. Обсмажені шампіньйони і цибулю трохи охолоджуємо і подрібнюємо у блендері разом із третиною бульйону. У каструлі на маленькому вогні розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і смажимо протягом 2 хвилин. Поступово, постійно помішуючи, вводимо решту бульйону. Додаємо пюре з шампіньйонів та цибулі і на сильному вогні доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і варимо суп 5–7 хвилин. Вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Щойно закипить – знімаємо з плити. Грибний крем–суп розливаємо у порційні тарілки і гарячим подаємо з грінками. Можна прикрасити страву свіжою зеленню.
Telegram Channel