Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

КІТ ВИЖИВ ПІСЛЯ ШЕСТИ ПОСТРІЛІВ У ГОЛОВУ

Британський кіт на ім’я Лео пережив жорстокий напад — невідомі розрядили йому в голову обойму пневматичного пістолета...

Британський кіт на ім’я Лео пережив жорстокий напад — невідомі розрядили йому в голову обойму пневматичного пістолета.
Лео довів вислів про живучість котів. Після обстрілу він, ніби нічого й не було, прийшов у благодійну організацію за своєю щоденною підкормкою.
Співробітниця котячої харчевні Пат Ентоні помітила, що з вух і ніздрів кота тече кров. Коли лікарі зробили котові рентгенівський знімок, то не могли повірити своїм очам. На знімку було чітко видно шість куль. Лео змушений пережити складну операцію у ветеринарній клініці в Брістолі.

КЕНГУРУ НАГОРОДИЛИ ЗА ВІДВАГУ
Незвичайну нагороду — за відвагу — отримав австралійський кенгуру Лулу. Рятуючи життя своєму хазяїну, він проявив не тільки сміливість, а й кмітливість.
На фермера Леонарда Річардса, коли він прогулювався лісом, несподівано впало дерево. Леонардо втратив свідомість. Побачивши це, кенгуру став голосно кричати. На його поклик прийшли люди і відвезли фермера в лікарню.
Тепер кенгуру, улюбленець сім’ї Річардсів, став національним героєм. Але слава його не зіпсувала, він втікає від набридливих фоторепортерів у заростях.

ШТУЧНЕ ДИХАННЯ ДЛЯ ЗОЛОТОЇ РИБКИ
Маленький хлопчик з містечка Суіндон (Великобританія) знайшов ледве живу золоту рибку у стічній канаві неподалік від дому.
Тридцятилітню маму малюка Марію Венгхаус схвилював відчай синочка, який плакав над нещасною істотою. Жінка вирішила спробувати реанімувати рибку, подихала їй у рот. Цьому навчив колись дідусь. Коли рибка ожила, кинули її в посудину з чистою водою.
Врятовану золоту рибку назвали Борисом, який став новоселом домашнього акваріума.
Telegram Channel