Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

БІЙЦІ ’БЕРКУТА’ СПРАЦЮВАЛИ ОПЕРАТИВНО

Позавчора о 5-ій годині ранку в чергову частину Луцького міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що на вулиці Данила Галицького невідомий пограбував громадянку Ш.

Позавчора о 5-ій годині ранку в чергову частину Луцького міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що на вулиці Данила Галицького невідомий пограбував громадянку Ш. Потерпіла пояснила, що на зупинці громадського транспорту якийсь чоловік чіплявся до неї, мав намір згвалтувати, а потім забрав 96 гривень і зник. На місце події негайно виїхали бійці підрозділу міліції швидкого реагування «Беркут», прапорщик міліції Микола Кравчук, старші сержанти міліції Валерій Новосад та Ігор Губиш, які і почали «прочісувати» навколишню територію.
Розшукуючи злочинця, троє беркутівців на вулиці Замковій почули крик біля річки Стир. Чоловік, який тримався за гілку схиленого до води дерева, не міг дістатись до берега. Двоє старших сержантів, не гаючи часу, кинулись в річку і врятували 20-річного Павла Р., який поки що невідомо, яким чином потрапив у цю халепу.
Успішно закінчились і оперативно-пошукові заходи грабіжника. За зовнішніми прикметами беркутівці затримали і злочинця, який вчинив напад на громадянку Ш.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel