Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

БЖЕЗИНСЬКИЙ ПОПРОСИВ ВИБАЧЕННЯ ЗА `КОЛЬЧУГИ`

Екс-радник президента США з нацбезпеки Збігнєв Бжезинський вважає, що створення ЄЕП зі спільним регулюючим органом “сильно обмежить” євроінтеграційні перспективи України...

Екс-радник президента США з нацбезпеки Збігнєв Бжезинський вважає, що створення ЄЕП зі спільним регулюючим органом “сильно обмежить” євроінтеграційні перспективи України. Таку думку він висловив в ефірі програми “Подробно с Дмитрием Киселевым” на каналі ICTV. “Якщо подивитися на карту Європи, на європейську політику взагалі, то зрозуміло, що легше було б за наступне десятиріччя, або більш тривалий час, включити Україну до Євросоюзу, ніж включити Росію, Україну та Казахстан, тобто одночасно три країни. Це просто такий доволі нескладний географічний розрахунок”, – зазначив він.
Говорячи про «кольчужний скандал», який на тривалий час охолодив відносини України і США, Збігнєв Бжезинський відзначив: «Це був неадекватний підхід. Може, ми просто не мали у своєму розпорядженні всієї інформації, не були в курсі справи, і я за це повинен попросити вибачення».
Нагадаємо, Бжезинський прибув до України ще минулого четверга. Під час візиту, який завершився учора, він зустрічався з Президентом України Леонідом Кучмою і прем’єр-міністром Віктором Януковичем.
Telegram Channel