Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

ВОДІЙ ЗНИК З МІСЦЯ ТРАГЕДІЇ

На дорозі неподалік села Заріччя Володимир-Волинського району трапилась автопригода, що мала трагічний наслідок...

На дорозі неподалік села Заріччя Володимир-Волинського району трапилась автопригода, що мала трагічний наслідок. Десь близько 23-ої години невідомий автомобіль наїхав на пішохода, який переходив проїжджу частину. Травма, отримана 24-річним мешканцем згаданого села Петром М., виявилась смертельною. Водій з машиною з місця злочину зник.
Після того, як стало відомо про цю подію, на місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Ретельний огляд місця події дав деякі результати — на дорозі, де стався наїзд, було виявлено деталі від автомобіля БМВ. Є також підстави вважати, що іномарка була зеленого кольору.
Як вчора нам повідомили з Волинської роти дорожньо-патрульної служби відділу державтоінспекції УМВС України в області, у ході розслідування вдалось встановити, що пішохода смертельно травмував внаслідок ДТП 44-річний підприємець з Луцька Володимир П.
З початку нинішнього року на території області вже зареєстровано 200 автопригод, під час яких 50 чоловік загинуло і 208 одержали травми.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel