Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У Ковелі вшанували пам'ять загиблих під Іловайськом

Волинь-нова

У Ковелі вшанували пам'ять загиблих під Іловайськом

На Меморіал Слави прийшли їх рідні, представники міської та районної влади, військові побратими, молодь, духовенство, аби згадати та вшанувати пам'ять усіх, хто віддав своє життя за єдину, незалежну Україну, за мир на рідній землі.

 На меморіал Слави, де встановлено стелу пам’яті на честь наших земляків – загиблих учасників АТО, прийшли їх рідні, представники міської та районної влади, військові побратими, молодь, духовенство, аби згадати та вшанувати пам'ять усіх, хто віддав своє життя за єдину, незалежну Україну, за мир на рідній землі.


Представники влади разом із комісаром вручили відзнаки командира 14-ї бригади сім’ям загиблих, які проходили службу в 51-й ОМБР і полягли у ході антитерористичної операції.
Посмертно нагороджено: Анатолія Шиліка, Андрія Задорожного, Олександра Артемука, Олександра Абрамчука, Олексія Тарасюка, Олександра Ярмолюка, Романа Данилевича, Андрія Мостику, Андрія Омелянюка.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять хлопців, яких сьогодні немає серед нас.

Поминальну панахиду за тими, хто віддав життя за Україну, відслужив благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП протоієрей Анатолій Александрук із духовенством.
На завершення заходу присутні поклали квіти до підніжжя стели героям.

Telegram Channel