Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Божевільний радник – божевільні вимоги: «Арештувати усіх учасників Майдану»

Волинь-нова

Божевільний радник – божевільні вимоги: «Арештувати усіх учасників Майдану»

Радник президента Росії Сергій Глазьєв (на фото з Путіним), якого оголосили в розшук на території України, написав зухвалого листа Генеральному прокурору України Юрію Луценку. У своєму посланні цей російський нацист перерахував ряд «вимог», які інакше як «брєдом» назвати не можна. Прикро лиш, що у ці нісенітниці справді вірять не тільки радники Путіна, а й більшість росіян

Василь РОГУЦЬКИЙ


Лист опублікований на сайті Глазьєва. У ньому цей чудак переконує Юрія Луценка, що він – несправжній Генпрокурор. Глазьєв співає стару російську пропагандистську пісеньку, що у лютому 2014 року в Україні відбувся державний переворот. А це на його думку означає, що всі закони і постанови, ухвалені Верховною Радою після цього, є незаконними. У тому числі і ті, які стосуються призначення Луценка.


Нічого нового, чого б ми не чули від російських пропагандистів цей яничар, адже родом він із Запоріжжя і є навіть академіком НАН України, не сказав. Але пройти повз його маячню не можемо, адже він – не остання людина в Російській імперії. Саме такими діячами себе обставив Путін і слухає їх. Жириновського теж довго клоуном називали...



Нічого нового, чого б ми не чули від російських пропагандистів цей яничар, адже родом він із Запоріжжя і є навіть академіком НАН України, не сказав. Але пройти повз його маячню не можемо, адже він – не остання людина в Російській імперії.



Тим часом далі у своєму листі Глазьєв по-гітлерівськи впадає в істерію і ставить ряд вимог до Генпрокурора, якого тільки що називав нелегітимним. Ось що він хоче: «Аарештувати всіх учасників державного перевороту, вчиненого в Києві 21 лютого 2014 року включно з депутатами Верховної Ради, які прийняли рішення про узурпацію влади, призначених ними керівників органів влади і призвідників заворушень. Визнати такими, що не відбулися вибори 25 травня і 26 жовтня 2014 року, а прийняті на підставі їх результатів акти про призначення «Президента України» та депутатів «Верховної Ради України» – протизаконними, як і всі наступні рішення цих органів влади».


Окрім того, радник Путіна хоче, щоб українських добровольців визнали терористами. А на завершення він забажав, щоб Луценко запропонував йому варіанти «відновлення легітимної влади» в Україні.


...Може таки думаєте, що росіянин так тролить Юрія Луценка? Ні. Весь трагізм сучасної Росії якраз в тому, що вони справді там так думають і діють. І на своєму шляху до прірви намагаються затягнути туди і нас.


 

Telegram Channel