Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

Не лише хуліганство, а удар по Україні (відео)

Підпал будівлі, де розташовується компанія «Національні інформаційні системи», що виробляє програми для «Інтера» – провокація, у тому числі проти країни

Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко ввечері 4 вересня на своїй сторінці у Facebook. «Я проти підпалів. Навіть якщо мені не подобається чиясь редакційна політика. Я засуджую такі методи з’ясування стосунків зі ЗМІ і вважаю подібне провокацією, у т.ч.  проти країни», – зазначила вона. 



Я проти підпалів. Навіть якщо мені не подобається чиясь редакційна політика.



Також інцидент на вул.Щусєва у будівлі «Інтера» засудили нардепи Мустафа Найєм, Володимир Ар’єв,  віце-прем’єр міністр  В’ячеслав Кириленко та директор департаменту політики та комунікацій МЗС Олексій Макєєв.


Тим часом Нацполіція повідомила про 6 затриманих під будівлею «Інтера» (хоча нардеп Ігор Луценко оголосив про 9 осіб), яких було доправлено до відділків поліції, де перевірялась їхня причетність до інциденту. Згодом стало відомо, що з Шевченківського райуправління Нацполіції Києва звільнили майже всіх затриманих, хоча відповідатимуть вони перед законом за статтями «Хуліганство» і «Зумисне пошкодження майна».


Відео з місця події «Українські Новини»:



 

Telegram Channel