Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ЗА ГРАТИ КРАЩЕ НЕ ПОТРАПЛЯТИ

Незвичайну екскурсію організували співробітники служби у справах неповнолітніх Луцького міськвиконкому і відділення кримінальної міліції міськвідділу внутрішніх справ...

Незвичайну екскурсію організували співробітники служби у справах неповнолітніх Луцького міськвиконкому і відділення кримінальної міліції міськвідділу внутрішніх справ. Вони зібрали майже 30 учнів загальноосвітніх шкіл обласного центру, які стоять на обліку в міліції за правопорушення, або умовно засуджені за скоєні злочини (зокрема, хуліганство, крадіжки, пограбування), і привезли у Ковельську виховну колонію.
14—17-річних юнаків, серед яких була і одна дівчинка, ознайомили з умовами, в яких проживають неповнолітні, котрим суд визначив покарання з відбуттям строку у цій установі. Захід цей мав профілактичну мету. Отож, увага під час екскурсії зверталась на те, щоб неблагополучні діти вчасно задумались над своєю долею і не потрапили за грати.
До речі, як повідомили нам у центрі громадських зв’язків УМВС України в області, нині на Волині стоять на обліку за скоєння різних злочинів 344 неповнолітніх. І завдання дорослих — допомогти їм вчасно стати на правильний шлях.
Telegram Channel