Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ПОГРАБУВАННЯ ЗАПРАВКИ ОРГАНІЗУВАВ ОПЕРАТОР

Ще наприкінці квітня нинішнього року у Луцьку, на вулиці Ківерцівській, вночі було вчинено зухвале пограбування...

Ще наприкінці квітня нинішнього року у Луцьку, на вулиці Ківерцівській, вночі було вчинено зухвале пограбування. П’ятеро невідомих вільно зайшли у приміщення автозаправної станції, побили операторів, забрали 6600 гривень, 54 ваучери на суму 1500 гривень і безслідно зникли.
У ході попереднього розслідування було встановлено, що злочин цей був детально спланований. З’явилась підозра, зокрема, що до організації і проведення самої операції пограбування може бути причетний хтось із працівників АЗС. Відтак, з’ясувалось, що помічник оператора, який приніс у приміщення компресор для підкачування шин, залишив двері відчиненими. Крім того, перепало цьому юнакові від грабіжників значно менше, ніж його колезі — старшому оператору, який з травмами був госпіталізований.
Ці обставини і допомогли розкрити злочин. До речі, усі п’ятеро грабіжників — місцеві мешканці, проживають в обласному центрі в одному будинку на вулиці Богомольця. Двоє з них раніше вже притягались до кримінальної відповідальності. Про те, що саме ця “п’ятірка” вчинила пограбування на АЗС, свідчать і речові докази, вилучені у злочинців, зокрема ваучери. Грошей у хлопців правоохоронці не знайшли, бо, як ті пояснили, витратили їх на ігрових автоматах.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel