Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

АВТОСАЛОН ПРОСТО НЕБА

З новими марками легковиків та вантажопасажирського транспорту можуть ознайомитися лучани і гості міста на виставці “Автосалон”...

З новими марками легковиків та вантажопасажирського транспорту можуть ознайомитися лучани і гості міста на виставці “Автосалон”, яка розгорнула експозицію просто неба — на майданчику перед Палацом учнівської молоді. Серед її учасників — представники автомобільного бізнесу Волині та дилери зі Львова, Рівного.
Корпорація “АИС” — один з найбільших автотрейдерів в Україні — представила новий модельний ряд автомобілів відомих російських марок ВАЗ, ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ, ПАЗ, КамАЗ. Продукцію вітчизняного виробника — “Таврії” та “Славути”, які ще пахнуть фарбою, презентує потенційним покупцям і луцьке ВАТ “Волиньавто”. До речі, легковики можна придбати не лише за готівку, а й у кредит. З умовами кредитування менеджер фірми ознайомить на виставці. Тут же можна почути з уст фахівця і характеристику автомобіля.
Серед легковиків виділяються розкішні іномарки. Так, приватна фірма “Віннер Форд” з Рівного привезла до Луцька “Тойоти”, “Мазди”, “Міцубісі”, “Форди”. Правда, ціни на них, як сказав один з автолюбителів, “надто круті” — сягають 15—18 тисяч євро. Тож, звісно, не кожному по кишені. Зате усі можуть реалізувати свою мрію посидіти за кермом іномарки. Така розкіш тут безкоштовна.
На виставці, організатором якої є фірма “Світ”, можна не лише ознайомитись з автомобілями вітчизняного і зарубіжного виробництва, а й придбати засоби для їх експлуатації та догляду, автокосметику. Триватиме вона до 28 травня.
Євгенія СОМОВА.
Telegram Channel