Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

НОВИНИ РІВНЕНЩИНИ

21 мільйон 340 тисяч гривень із держбюджету отримають громади, котрі проживають поряд із Рівненською та Хмельницькою АЕС...

21 мільйон 340 тисяч гривень із держбюджету отримають громади, котрі проживають поряд із Рівненською та Хмельницькою АЕС. Кошти спрямують насамперед на будівництво та ремонт соціальних (шкіл, лікарень, дитсадків), спортивних, житлово-комунальних об’єктів та автомобільних доріг.

Голову Дубровицької райдержадміністрації Сергія Киркевича (на фото), у якого позаминулого тижня проводили обшук під час спецоперації «Бурштин», звільнено із посади. Тоді «потрусили» і очільника Рокитнівського району Миколу Кушніра. Зі слів голови ОДА Олексія Муляренка, у чиновників нічого не знайшли, однак Киркевич сам подав у відставку і Президент її прийняв.

«Виношуйте спокійно дитинку. Державі потрібні нащадки та захисники», — так відреагував у соціальній мережі начальник поліції Рівненщини Сергій Князєв на «крик про допомогу» вагітної жінки. Вона написала, що її чоловіка підстрелили, госпіталізували, а їй надходять погрози від злочинця, якого «кришують» правоохоронці. Головний поліцейський пообіцяв негайно приставити до будинку охорону та звільнити «негідників у погонах», як тільки жінка дасть свідчення працівникам внутрішньої безпеки відомства.

Депутату Рівнеради та кореспонденту каналу «1+1» Олександру Курсику невідомі спалили автомобіль. А от машину місцевого прокурора рятувальникам вдалося вчасно загасити. Начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський висловив версію, що підпалами автівок відомих у місті осіб займається спеціальна група осіб.

23 нагороди — 9 золотих, стільки ж срібних і 5 бронзових медалей Кубка України з легкої атлетики серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору та розумово–фізичного розвитку здобули рівняни. Область представляли 11 спортсменів.
Telegram Channel