Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

НОВИНИ РІВНЕНЩИНИ

Близько 20 колишніх учасників бойових дій на Сході України та в Республіці Афганістан здійснили стрибок із парашутом з висоти майже тисяча метрів у небі над Рівненщиною, приурочивши його до Дня Високомобільних десантних військ України...

Близько 20 колишніх учасників бойових дій на Сході України та в Республіці Афганістан здійснили стрибок із парашутом з висоти майже тисяча метрів у небі над Рівненщиною, приурочивши його до Дня Високомобільних десантних військ України. Серед тих, хто стрибав уперше, – кіборг Андрій Лісінчук. «Справжній десантник – це той, хто підкорив небо та захистив свою землю», – сказав боєць.

«А ми у руки візьмемо лопати, і підемо ми туди копати, ми станемо дуже–дуже багаті, природа нас кличе взять лопати» – пісню «Бурштин» створив рівненський співак і музикант, екс-депутат обласної ради Сашко Невже (Олександр Івашенюта). Твір виконав гурт «ТоШоНаДо» на знак солідарності з людьми, які прагнуть узаконення видобутку: хочуть платити податки, прокладати дороги за ці кошти, розбудовувати своє село.

«Віддав вказівку виконувати державний гімн ще голосніше», – повідомив начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук. Попри скарги та зауваження деяких мешканців, патрульні, як і раніше, щодня співатимуть славень під час ранкового шикування.

Свиней припнули на газоні у центрі Костополя працівники мандрівного цирку. Місцеві жителі обурені вигулом тварин, бо вважають, що цирк безповоротно нищить і без того вкрай пошкоджене асфальтне покриття площі, а мешканці прилеглих будинків розгнівані, що його персонал виливає нечистоти прямо на асфальт.

Перший громадський туалет для собак з’явився у Рівному. Це диспансер із пакетами для прибирання за домашніми улюбленцями, інформаційна таблиця та смітник.

18 гектарів пшениці знищив вогонь на полі в селі Вільгір. Пожежа виникла через спалювання стерні.

Рівненчанка Наталія Прищепа (на фото) увійшла до десятка найкрасивіших учасниць Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. У рейтингу, складеному одним з інтернет-ресурсів, Прищепа – єдина представниця України.
Telegram Channel