Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

Луцький район дружитиме з Білостоцьким повітом

Підписано угоду про співробітництво між Білостоцьким повітом Республіка Польща і Луцьким районом


Євгенія СОМОВА



Метою поїздки було підписання угоди про транскордонну співпрацю між Білостоцьким повітом Республіки Польща і Луцьким районом у сфері розвитку підприємництва, освіти, інфраструктури, культури, спорту, музичної і художньої творчості, промоції.



Офіційна делегація Луцького району у складі голови районної ради Валентина Приходька та депутатів Олександра Бляшука, Віталія Пудліка, а також радника-консультанта голови ради з питань міжнародного співробітництва і проектної діяльності Юлії Яценюк побувала у місті Білосток Республіки Польща.


Метою поїздки було підписання угоди про транскордонну співпрацю між Білостоцьким повітом Республіки Польща і Луцьким районом у сфері розвитку підприємництва, освіти, інфраструктури, культури, спорту, музичної і художньої творчості, промоції. Підписаний документ стане основою для розвитку контактів у різних галузях діяльності, сприятиме обміну досвідом у сфері вдосконалення структури і діяльності органів місцевого самоврядування, розширенню контактів між громадянами обох територій, вивченню історії, культурної спадщини і т. д. Сторони зобов’язалися здійснювати підготовку спільних проектів і програм у рамках програми транскордонної співпраці Польща — Білорусь — Україна на 2014 —2020 роки.


Угоду про співпрацю підписали голова Луцької районної ради Валентин Приходько, староста Білостоцького повіту Антоній Пелковскі і віце-староста Йоланта Ден.


 

Telegram Channel