Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Знижується температура повітря – зростає кількість пожеж

Волинь-нова

Знижується температура повітря – зростає кількість пожеж

Співробітники Ковельського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели планове пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору в селі Пісочне


За згодою господарів рятувальники оглядали помешкання, а виявляючи недоліки протипожежного характеру, надавали рекомендації щодо їх усунення.



Фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій закликали селян, які опалюватимуть житлові будинки за допомогою печей, ретельно оглянути, чи не з’явилися тріщини на димарях, заздалегідь їх відремонтувати та побілити, а також розмістити перед топковим отвором металевий лист. Крім того, рятувальники наголошували, що украй небезпечно користуватися саморобними електричним обігрівачами та перевантажувати електромережу, що дуже часто не розрахована на одночасну роботу кількох потужних споживачів. За згодою господарів рятувальники оглядали помешкання, а виявляючи недоліки протипожежного характеру, надавали рекомендації щодо їх усунення, інформує Управління ДСНС у Волинській області.


Як стверджують фахівці, - такі перестороги немарні, оскільки між зниженням добової температури і зростанням кількості пожеж у приватному житловому секторі існує безперечний взаємозв’язок.

Telegram Channel