Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ЩОМІСЯЦЯ МЕДВЕДЧУК ОТРИМУЄ 30 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ

Віктор Медведчук, голова Адміністрації Президента, повідомив тижневику “Корреспондент”, що торік задекларував близько 3 мільйонів гривень прибутку...

Віктор Медведчук, голова Адміністрації Президента, повідомив тижневику “Корреспондент”, що торік задекларував близько 3 мільйонів гривень прибутку. За словами Медведчука, він у 1997 році, коли був уперше обраний народним депутатом України, залишив бізнес і продав свої акції в різних підприємствах. Зараз його прибутки становлять понад 30 тисяч доларів на місяць. “Ніяким бізнесом не займаюся, і поки буду в політиці, це правило не порушу”, – відзначив Медведчук. У той же час, багато експертів вважають, що в Медведчука є потужні фінансові ресурси. Так, польський тижневик “Wprost” торік оцінив його багатство у 400 мільйонів доларів.
В інтерв’ю “Корреспонденту” глава Адміністрації Президента також повідомив, що буде підтримувати на президентських виборах Віктора Януковича, оскільки він висунутий лідерами партій і депутатських фракцій, що входять до парламентської більшості. Крім того, Медведчук сподівається, що Янукович буде продовжувати політику Леоніда Кучми. “Іншого ні йому, ні кому б то не було, уже не дозволить країна”, – заявив він.
Telegram Channel