Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЩО ВИМАГАЛИ МОЛОДІ СОЦІАЛІСТИ?

Одночасно в майже двох десятках обласних центрів і великих міст України відбулась Всеукраїнська акція протесту, яку організувала Спілка молодих соціалістів...

Одночасно в майже двох десятках обласних центрів і великих міст України відбулась Всеукраїнська акція протесту, яку організувала Спілка молодих соціалістів.
У Луцьку група молодих соціалістів, студентів Волинського державного університету імені Лесі Українки, Луцького технічного і Луцького гуманітарного університетів пікетувала з плакатами і транспарантами в руках облдержадміністрацію. Представників преси і перехожих ознайомлювали з вимогами — негайно вивести український контингент з Іраку, припинити гоніння на газету «Сільські вісті», прийняти нормативно-правові акти, які б обмежували розміри плати за навчання у вузах всіх рівнів акредитації. Вимоги учасників цієї акції, як сказав її організатор, голова обласної організації Спілки молодих соціалістів України, депутат Луцької міської ради Сергій Кічий, будуть передані керівництву облдержадміністрації.
Telegram Channel