Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ЯК ВИКОНУЄТЬСЯ ПРОГРАМА УРЯДУ

В області працювала робоча група представників центральних органів виконавчої влади, зокрема з Міністерства економіки та з питань Європейської інтеграції, Мінфіну, Мінпраці і соціального захисту,..

В області працювала робоча група представників центральних органів виконавчої влади, зокрема з Міністерства економіки та з питань Європейської інтеграції, Мінфіну, Мінпраці і соціального захисту, Міністерства внутрішніх справ, Антимонопольного комітету, Державної податкової адміністрації та інших.
Очолював і координував її роботу перший заступник міністра освіти і науки України, керівник апарату Віталій Журавський. Протягом цього періоду відбулися зустрічі у трудових колективах підприємств та організацій Волині, де було обговорено підсумки виконання програми уряду “Відкритість, дієвість, результативність” та основні завдання програми “Послідовність, ефективність, відповідальність” на поточний рік. За цей час вивчено матеріали про проблемні питання у різних галузях діяльності області, зокрема соціального захисту, економіки, промисловості, транспортного забезпечення, освіти і науки, сплати податків тощо з метою надання відповідних пропозицій Кабінету Міністрів України для їх вирішення.
Катерина СИДОРЧУК.
Telegram Channel