Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ГРАБІЖ НА НІЧНІЙ АВТОТРАСІ

В ніч з минулої суботи на неділю один із луцьких бізнесменів повертався сам на власному джипі “Тойота-Ландкрузер” зі Львова додому...

В ніч з минулої суботи на неділю один із луцьких бізнесменів повертався сам на власному джипі “Тойота-Ландкрузер” зі Львова додому.
В’їхавши на територію Волині, дістався вже до Сільця Горохівського району. І раптом відчув, що машину “повело”. Зрозумів, що десь проколов колесо. Мусив зупинитись, щоб поставити “запаску”. Відтак вийшов із салону і взявся до роботи. І тут загальмувала поряд автомашина, котра, мабуть, давно уже рухалася позаду, але на неї він особливої уваги не звертав, нічого поганого не передчуваючи. Троє невідомих, що вийшли з того легковика, поклали господаря “Тойоти” на землю, за лічені хвилини поміняли спущене колесо і рвонули двома вже машинами назад у львівському напрямку.
Повідомляючи про цей факт, начальник Горохівського райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Ігор Богонос висловив думку про те, що, очевидно, грабіжний напад на автотрасі здійснила у Горохівському районі якась із львівських злочинних груп, котра “спеціалізується” на викраденні “крутих” іномарок. А відтак і колесо на “Тойоті” спустило не випадково. Очевидно, до цього приклались “мисливці” за “крутими” іномарками і “вели” свою жертву, допоки автомобіль не зупинився.
Петро БОЯРЧУК.
Telegram Channel