Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ЧОРНОБИЛЬСЬКИЙ МОНСТР

У лісах Київщини очевидці бачили "птаха", більше подібного на "крокодила з крилами й хвостом щура"...

Про унікальний факт повідомив одній з газет киянин Микола Бучко. “Повірити в це важко,— розповів він. — Я б і сам не повірив, якби не побачив усе своїми очима...”.
Сталося це минулого літа, в серпні. Спочатку 32-річний Бучко під час походу за грибами помітив загадкову “птаху”. Якусь мить він почманів, а потім вирішив спостерігати за ним. За словами очевидця, “птах”, більше подібний на “крокодила з крилами й хвостом щура”, проживає (можливо, там у нього гніздо?) в “чорнобильському напрямі”, десь на дні досить глибокого яру.
Житло монстра Бучко шукати не наважився, позаяк встиг побачити в пащі чудовиська досить гострі зуби, до того ж воно було великих розмірів: за припущенням очевидця, розмах крил — метра півтора. “А взагалі,— ділиться враженнями Бучко,— пір’я в нього нема, запах від нього, як від помийної ями, і, наскільки я розумію, саме так виглядали доісторичні птеродактилі. Тому я так довго і думав, повідомляти вам про це чи ні, адже все це виглядає нереально: звідки тут, в українському лісі, міг з’явитися птеродактиль?”.
Telegram Channel