Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку з'явиться алея троянд

Волинь-нова

У Луцьку з'явиться алея троянд

Невдовзі у Луцьку занедбаний сквер перетвориться на трояндову алею

ВОБО “Радість дитинства” реалізує проект “Алея троянд” за фінансування Екоклубу (м.Рівне) та програми "Активні громадяни" від British Council. Локація алеї - проспект Волі, 31, 33” - повідомляє менеджер проекту Тома Бащук.


У центрі міста Луцьк є невеликий сквер із занедбаними газонами. У народі його називають «Алея троянд», хоча за моєї пам’яті там не було жодної квітки. Ми маємо на меті створити алею, яка відповідала б своїй назві, і започаткувати озеленення та окультурення різних куточків міста”, - маленька передісторія від заступника голови організації Лідії Кожевнікової.



Ми маємо на меті створити алею, яка відповідала б своїй назві, і започаткувати озеленення та окультурення різних куточків міста.



Власне, створення алеї — це розміщення 14 арматурних арочних конструкцій на клумбах, висадка троянд, що плетуться, посів трави.


Планується долучити небайдужих жителів міста для посадка троянд, а також  догляду за ними. За анонсами слідкуйте на сайті: http://www.joychildhood.org та на сторінці www.facebook.com/joychildhood.


Наразі погоджено всі питання та дозволи з владою для висадки троянд та встановленню конструкцій. Чекаємо фінального варіанту арок, знаємо, що на сьогодні їх фарбують, тож за кілька днів будемо скликати небайдужих до висадки майбутнього розарію!” - повідомляють представниці організації.


 

Telegram Channel